Världsmästare i poker

Vill du göra som Martin Jacobson och kamma hem 74 miljoner kronor samtidigt som du tar över titeln som världsmästare i poker? Du är säkerligen inte ensam.

Så vad är knepet? Lina Olofsson, pokerjournalist samt ordförande i Svenska pokerförbundet har haft kontakt med Jacobson och berättar att anledningen till hans vinst är att han är kontrollerande och avvaktande. Han läser av spelet och gör inget förhastat. Dessutom har han förberett sig något otroligt. Finalbordet säger Lina att Jacobson har spelat 40 gånger, genom att ha satt upp hela bordet på nätet. Det gjorde att han kunde förutspå de möjligheter som skulle kunna komma. Läs mer om hennes uttalanden om vinsten samt hur finalen gick till i denna artikel från Svenska Dagbladet.

Och att spela på internet ger faktiskt en stor möjlighet till utveckling för pokerspelare i Sverige. många tror att spel på nätet bara är bluff och tjuvmakeri, men oavsett om det är slots eller poker som det handlar om är det underhållande och dessutom krävs det en hel del tålamod och tur. Vill du börja spela online kan vi rekommendera att du börjar med att klicka dig in på http://www.online-casino-bonus.se, eftersom du hos dem kan få del av bonusar och speciellt välkomstbonus som gör att du får mer av dina fösta spel. Smart är även att följa deras Twitter-konto för att regelbundet få information när en ny bonus registreras. Du hittar kontot här.

Svenska pokerförbundet meddelar sedan vinsten att Martin Jacobson, innan vinsten, spelat in nästan nio miljoner dollar på turneringsvinster. Han var alltså redan ett stort namn i pokervärlden redan innan denna vinst. I sin meritlista har Jacobson även två andraplaceringar i “EPT Main Event” och en finalplats i WSOP (källa).